تاثير نماز بر سلامتی جسم و روان و ايجاد شادابي و نشاط - لاری حسن; صادقی امیر; جهانی شرافت سمیه (مجله سلامت و ورزش: رویکردهای نوین (سورن), 2024)
تاثيرات بی نظیر و خارق العاده توصیه های دینی در سلامت جسم و روان در مطالعات گذشته ثابت شده است كه در این میان فواید نماز بسيار حيرت انگيز است. همیشه و در همه حال از اقامه نماز به عنوان یک وظیفه و رفتار دینی یاد شده است. یک واجب الهی که خداوند در پنج وعده روزانه برای هر انسان مقرر فرموده است و با اهمیت ترین و مهم ترین اثرات آن دریافت رحمت بیکران خداوند و تقرب به اوست. این فریضه واجب که از سوی خداوند بر انسان واجب شده است تاثیر بسیار زیادی بر تکامل فردی و اجتماعی و رشد او دارد. جالب اینجاست که امروزه با پیشرفته دانش بشری، تحقیقات و بررسی ها نشان داده اند که رابطه ای بین نماز و سلامتی وجود دارد. علم پزشکی جهان در رابطه با نقش نماز و سلامت معنوی، تاثیر دینداری و دعا در سلامت روحی، جسمی و روانی به درجاتی نایل شده است که در این مقاله تاثیرات شگفت انگیزی اقامه نماز در سلامت مورد نقد و بررسي قرار مي گيرد.