نقش مصرف رسانه¬ای بر وفاداری برند و قصد خرید محصولات ورزشی باشگاه¬های فوتبال مردان غرب استان تهران - Ali Asgari Moslehabadi, Hossein; Zand, Ali Reza; Imanzadeh, Reza (مجله سلامت و ورزش: رویکردهای نوین (سورن), 2026)
مقدمه: هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش مصرف رسانهای بر وفاداری برند و قصد خرید محصولات ورزشی باشگاههای فوتبال مردان غرب استان تهران بود. روش کار: روش پژوهش حاضر توصیفی از نوع همبستگی، بر اساس زمان حالنگر، از نظر هدف کاربردی و به لحاظ جمعآوری اطلاعات میدانی بود. جامعة آماري پژوهش شامل همه مردانی هستند که در سال 1404 در باشگاههای فوتبال غرب استان تهران (ملارد، شهریار، قدس، رباط کریم و بهارستان) فعالیت داشتند که تعداد کل آنها بنا بر آمار اعلام شده از سوی هیئت فوتبال غرب استان تهران حدوداً 50000 نفر بودند. نمونه آماری طبق جدول مورگان تعداد 381 نفر از بین جامعه آماری بودند که به صورت در دسترس انتخاب شدند. از پرسشنامههای مصرف رسانهای محمودیان و همکاران (1394)، وفاداری به برند ون‌دربریک و همکاران (2006) و قصد خرید محصولات ورزشی شیرخدایی و همکاران (1393) برای اندازهگیری متغیرهای تحقیق استفاده شد. یافتهها: مصرف رسانهای بر وفاداری برند و قصد خرید محصولات ورزشی باشگاههای فوتبال مردان غرب استان تهران نقش داشت. نتیجهگیری: بنابراین با کمک مصرف رسانهای میتوان منجر به افزایش وفاداری برند و قصد خرید محصولات ورزشی باشگاههای فوتبال مردان غرب استان تهران شد. لذا پیشنهاد میشود که مدیران باشگاههای فوتبال به وضعیت وفاداری به برند و قصد خرید محصولات ورزشی در ورزشکاران فوتبال توجه بیشتری نمایند تا از طریق مصرف رسانهای به وفاداری به برند و قصد خرید محصولات ورزشی کمک نمایند.