بررسی رابطه اعتیاد به اینترنت با ناگویی هیجانی، بازداری پاسخ و پرخاشگری در دختران نوجوان شهر شهرضا - راهنورد, سارا; خدایاری مقدم, افسانه; رضایی فر, الهام (مجله سلامت و ورزش: رویکردهای نوین (سورن), 2025)
پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه اعتیاد به اینترنت با ناگویی هیجانی، بازداری پاسخ و پرخاشگری انجام شد. جامعه آماری پژوهش، شامل کلیه نوجوانان دختر پایه دهم تحصیلی شهر شهرضا در سال 1401 بوده است. حجم نمونه آماری پژوهش بر مبناي فرمول کوکران 384 نفر برآورد شد. برای سنجش متغیرهای پژوهش از ابزارهای پرسشنامه ناگویی هیجانی تورنتو (1997)(TAS-20)، پرسشنامه اعتیاد به اینترنت یانگ (IAT) (1996)، پرسشنامه کارکردهای اجرایی نجاتی (2013) و پرسشنامه پرخاشگری اهواز زاهدیفر و همکاران (1379) استفاده گردید. جهت تحلیل آماری دادههای این پژوهش از نسخه-22 SPSS استفاده شد. یافتههای پژوهش نشان داد بین اعتیاد به اینترنت با ناگویی هیجانی، بازداری پاسخ و پرخاشگری رابطه معناداری وجود دارد (0/05 P). نتیجهگیری. اعتیاد به اینترنت میتواند منجر به ناگویی هیجانی، کاهش بازداری پاسخ و افزایش پرخاشگری شود.