نقش مشارکت ورزشی بر نشاط اجتماعی و بهره¬وری سازمانی کارکنان شرکت آذین الکترونیک پیشرو - Khazaei, Mobina; Imanzadeh, Reza; Reza Zand, Ali (مجله سلامت و ورزش: رویکردهای نوین (سورن), 2026)
مقدمه: هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش مشارکت ورزشی بر نشاط اجتماعی و بهرهوری سازمانی کارکنان شرکت آذین الکترونیک پیشرو بود. روش کار: روش پژوهش حاضر توصیفی از نوع همبستگی، بر اساس زمان حالنگر، از نظر هدف کاربردی و به لحاظ جمعآوری اطلاعات میدانی بود. جامعة آماري پژوهش شامل همه کارکنانی هستند که در سال 1404 در شرکت آذین الکترونیک پیشرو تهران فعالیت داشتند که تعداد کل آنها بنا بر آمار اعلام شده از سوی شرکت الکترونیک پیشرو 500 نفر بودند. نمونه آماری طبق جدول مورگان تعداد 217 نفر از بين جامعه آماري بودند که به صورت در دسترس انتخاب شدند. از پرسشنامههای مشارکت ورزشی گیل، گروس و هادلستون (1983)، نشاط اجتماعی تمیزی فر و عزیزی مهر (1396) و بهرهوری سازمانی شریفی (1391) برای اندازهگیری متغیرهای تحقیق استفاده شد. یافتهها: مشارکت ورزشی بر نشاط اجتماعی و بهرهوری سازمانی کارکنان شرکت آذین الکترونیک پیشرو نقش داشت. نتیجهگیری: بنابراین با کمک مشارکت ورزشی میتوان منجر به افزایش نشاط اجتماعی و بهرهوری سازمانی کارکنان شرکت آذین الکترونیک پیشرو شد. لذا پیشنهاد میشود که مدیران به وضعیت نشاط اجتماعی و بهرهوری سازمانی در کارکنان توجه بیشتری نمایند تا از طریق مشارکت ورزشی به نشاط اجتماعی و بهرهوری سازمانی کمک نمایند.